Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

Bitki Koruma Bölümü Staj Defterleri ve Ödevlerinin Teslim Duyurusu!

Bölümümüz Öğrencilerinin;

Stajını ödev olarak gerçekleştirenler: Ödevlerini PDF formatına dönüştürerek,

Stajını uygulamalı olarak gerçekleştirenler için: Staj Defterlerini dijital ortamda tarayarak, fotoğrafını çekerek yada diğer yöntemlerle ile PDF formatına dönüştürdükten sonra 30 Ekim 2020 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen e-mail adresine göndermeleri önemle duyurulur.

*Taranan staj belgelerinin okunaklı olmaması halinde kabul edilmeyecektir. Sayfanın tamamının tarandığına özen gösterilmesi gerekmektedir.

Staj evraklarının gönderileceği e-mail adresi: murat.sipahioglu@ozal.edu.tr

NOTLAR;

• Öğrencilerin pandemi bitiş tarihine kadar staj defterlerini saklamaları gerekmektedir. Pandemi sonrası talep edilebilir.
  • Staj evraklarında yer alan Form No 1, Form No 2, Form No 4 ve Form No 5 belgelerinin staj yapılan kurumca doldurularak kapalı zarfta (Malatya Turgut Özal Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığı – Alacakapı mah. Kırkgöz cad. No.70 PK 44210 Battalgazi / MALATYA) adresine posta ile göndermeleri gerekmektedir.