Bilim Emek ve Özveriyle Yükselen Üniversite

Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hüseyin KARLIDAĞ Yürütücülüğünde Hazırlanan TÜBİTAK 1001 Araştırma Projesi Kabul Edildi

2020 yılı 1. döneminde 1001 programı kapsamında sunulan 1964 proje önerisinden 1740’ı bilimsel değerlendirmeye alınmış ve yapılan değerlendirme sonucunda 213 proje önerisinin desteklenmesine karar verilmiştir.

Bu kapsamda, Fakültemiz Bahçe Bitkileri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin KARLIDAĞ’ın yürütücü ve Doç. Dr. Tuncay KAN’ın araştırmacı olarak görev alacağı “Farklı Kuraklık Uygulamalarının Kayısıdaki Etkilerinin Belirlenmesi” başlıklı araştırma projesi önerisi kabul edilmiştir.

Desteklenen bilimsel araştırma projesinin Fakültemize ve Üniversitemize hayırlı olmasını diler, proje ekibindeki öğretim üyelerimizi tebrik eder ve başarılarının devamını dileriz.

Prof. Dr. Kazim GÜNDÜZ

Dekan V.